tirsdag 13. oktober 2009

Statsbudsjettfremlegging i dag.

Lurer nå litt på hva de presenterer av ting og tang som påvirker oss. Sånn rent direkte er vel kontantstøtta noe av det som berører oss mest, men det er mange andre ting som virker spennende også. Og litt navlebeskuende kan jeg vel si at det er noe jeg er spent på konsekvensene av:

Kristin: - 2009 er et helt ekstraordinært år - VG Nett om Statsbudsjettet 2009: "Totalt vil regjeringen bruke 35 millioner kroner mer for å øke kvaliteten i barnehagene. En del av disse pengene vil gå til å øke kompetansen til de ansatte"

Ikke at guttungen ser ut til å få plass i noen barnehage med det første, men når den tid kommer vil jeg gjerne at det er en god plass å være, med flinke ansatte.

Men, det er nå mye annet spennende de kan finne på å presentere også. Synes det er litt spennende å se jeg. Men enda noen timer igjen, selv om jeg føler vi er langt på dag. Ja, for det føles litt langt på dag, når man allerede har vært våken i over 2,5 time. Rett og slett fordi junior, for andre dag på rad, fant ut at klokka fem var det morgen. Og ikke en smilende, pludrende, blid morgen slik det har vært litt før seks tidligere, neida, det var en hylende, tårevåt, skikende morgen. Slikt er litt slitsomt, kan man si...

Men nå er guttungen blid og fornøyd mens han leker på gulvet, og mor... hun sitter sliten i sofaen og ser på tv, venter på at klokka skal bli ti, og koser seg med strikking med tykk tråd og tykke pinner, dette som skal bli en kjørepose vokser fort. Slikt er kjekt. Også så deilig tråden er. Tykk, myk, og deilig :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...