søndag 14. november 2010

Trusestump!

PB140295

Ja, dette er faktisk en trusestump.

Dagens andre utgave, vel og merke. Andre og siste.

Vi kjøpte en pakke med tre truser, sånn for å se om de er passe store før vi kjøpte flere. Og i dag fikk vi under litt protester prøvd dem ut. Det er jo noe som sier meg at når gutten roper “nei, e like ikke tluse, e like bleie!!!” så er han ikke helt klar for å slutte med bleie. Vi har ikke tenkt til det heller, bare prøve for å se reaksjonen.

Dagens første trusestump rakk jeg si “det hadde jo vært gøy å ta bilde av trusegutten da, før han ble våt”, men ikke gjennomføre det, før gutten sto bredbent og uttalte: “E e våt!"

(Og om noen lurer på hvorfor nummer to blir den siste når vi har tre: den siste havnet i do under tumultene når en stykk lite trusemoden gutt kastet trusa veggimellom og absolutt ikke ville ha den på seg, så den ble våt den også, uten å engang komme på…)

Ja, vi forventer ikke bleieslutt på lenge enda altså. Slett ikke. Veldig ikke. Vi ville bare se hvordan han reagerte når han ble våt, for å vekke litt oppmerksomhet rundt hvordan slike ting egentlig fungerer. “Større ting” har han jo gjort på do lenge, så det er bare tissebleier vi har. Ikke noe stress med å slutte, og slett ikke rett årstid for å “tvangsgjennomføre det”, men så er det da heller ikke 3 mnd siden toårsdagen enda, så vi har god, god tid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...