tirsdag 28. september 2010

Bekkenløsning :(

Jepp, da var det klart.

Jeg var hos fysioterapeut i dag, og hadde et vagt håp om at hun skulle bekrefte legens påstand om at jeg ikke har (og ikke kommer til å få (*)) bekkenløsning. Men dengang ei, tvert imot bekreftet hun mistanken min om at det er det jeg har.

Undersøkelsen gjorde ikke vondt mens det pågikk, men jeg er dårligere i kveld enn jeg har vært på lenge, så trykkingen og “provoseringen” har nok irritert litt ja. Fikk litt råd om hva jeg bør gjøre, og litt øvelser jeg kan gjøre, knipeøvelser er visst det viktigste her også, så jeg får bare bli flinkere til å kniiiiiiiipe… Så skal jeg tilbake om to uker. Da håper jeg det hun skal gjøre med meg skal gjøre meg bedre, ikke sånn som i dag. Regner med at det er sånn nå siden dette innebar en undersøkelse. Som altså bekreftet at jeg har bekkenløsning, så hun endrer på henvisningen min så jeg slipper å betale noe, for bekkenløsning gir rett til fri fysioterapi. Jeg hadde gledelig betalt om hun sa at jeg ikke hadde det. Det hadde vært bedre det. Men sånn er det altså ikke.

(*) Legen min mente at jeg har ikke bekkenløsning for det får man ikke så tidlig i svangerskapet. Det stemmer ikke. Bekkenløsning kan man få før man er blitt stor og tung, det er nemlig hormonelt betinget, og hormonene har vært i sving lenge allerede… Hun mente også å kunne si at det kommer jeg heller ikke til å få,  siden jeg ikke hadde det i mitt første svangerskap. Dengang ei, dama jeg var hos i dag er spesialisert på bekkenproblematikk og ikke i tvil. Jeg hadde nok ikke bekkenløsning i mitt første svangerskap, men jeg har det i dette.

1 kommentar:

 1. ENDELIG har jeg tid til å titte innom bloggen din igjen! Her går det i ett og timene i døgnet flyger fort unna! :)

  Synes det ble koselig med rosa jeg! Lyst og fint!

  Utrolig kjedelig å høre om bekkenløsningen. Jeg fikk akuratt samme beskjed med min lege når jeg gikk gravid, men fysio med spesialutdannelse på bekkenløsning da det ikke var tvil, men legen min var ikke enig gitt...
  Håper du har god hjelp av behandlingen, og at det ikke blir noe verre... :/ Kjedelig å få det så tidlig! :(
  Ellers håper jeg alt er bra med magen og resten og familien! :)

  Klem!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...