onsdag 6. januar 2010

Et år, 365 dager, 365 ting...

Ut av huset.

Det er målet mitt i år. Å kaste/gi bort/selge, i alle fall få ut av huset, 365 ting, en for hver dag. Da snakker jeg ikke om å kaste en tom melkekartong, men ting som flyter rundt og fyller huset vårt, mye av det er nok ting som burde vært kastet for lenge siden, men av ulike årsaker ikke er blitt kastet. Ting som fyller huset, som jeg vil ha ut. For å få mer orden og plass i huset, plass til de tingene vi vil ha.

Vi er kommet til 6. januar, og jeg har bare to ting på listen, så jeg er nok litt på etterskudd da, men året er langt. 1. januar var vi jo ikke kommet hjem, 2. januar kom vi hjem når det var leggetid, 3 og 4. januar var dagene jeg plukket ut noe,  i går glemte jeg det, og i dag har jeg i alle fall ikke kommet så langt enda.

Men på listen kan jeg nevne:
1: Gammelt undertøy type "ligger bakert i skuffen i tilfelle det skulle komme en dag med ingenting rent". Jeg fastslo at jeg vil uansett ikke bruke det om den dagen kommer, slitt strikk etc, og jeg vasker alltid i tide. Så har jeg evt en unnskyldning for å kjøpe litt nytt da, etterhvert....
2: Utgåtte medisiner. Vi fikk et medisinskap til jul, og da det var kommet på veggen og jeg skulle putte inn ting fr ulike skap og poser fant jeg ikke mindre enn 4 utgåtte allerginesepsrayer og diverse annen gammel/utgått medisin. Jeg forventer å finne mer den dagen jeg bestemmer meg for å rydde mannens skap på badet (eller beordrer ham til å gjøre det), der står nok øyedråper og nesepspray i halvtomme, utgåtte beholdere. Skal leveres på apoteket neste gang jeg er der, så det er ikke reelt kastet enda, men i alle fall samlet i en pose på gangen, klar til å ta med.

Målet er altså 365 ting. En for hver dag. Det er et av mine nyttårsforsetter. Og muligens en utfordring, om noen tar den?

2 kommentarer:

  1. For en lur idè! Takk for titten, her var det mye fint :o) Hilsen Elin

    SvarSlett
  2. Takk for tilbakemelding :)

    Det er kjekt når noen legger igjen et spor innimellom :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...