tirsdag 4. august 2009

Nå er det sannelig lenge siden jeg har skrevet noe særlig.

Det skjer vel ikke så mye her. Det var jo planen å blogge om strikkerier og ting jeg skulle sy... Jeg strikker FORTSATT på babyteppet, det er ikke stort mer enn en mnd til det skal overleveres, så jeg må forte meg... Sy gjør jeg så godt som ikke...

Men, kanskje litt mer fremover? Neste uke begynner min tid som deltids-hjemmemamma. 3 dager i uka skal jeg være hjemmemamma, de to andre skal jeg jobbe. Håpet er at jeg skal få unna litt mer av husarbeidet på dagtid, og derved ha mer tid til strikking og sånn på kvelden. Sånn utpå høsten en gang da, fortsatt har vi et par sommerbesøk igjen. Da blir det ikke gjort noe sånne hobbyting, da skravler vi til et par timer etter min leggetid... Slik har det vært nå de siste dagene også, med helgas sommerbesøk, så jeg har litt søvnunderskudd... Og absolutt blogg-underskudd, men skal nå prøve å rable ned litt her innimellom.

Om noen i det hele tatt leser det jeg skriver, så er det fritt frem å gi seg til kjenne, kommentere, "stemme" på om innleggene er gørrkedelig eller leseverdige, eller på annet vis gi utrykk for om det i det hele tatt er vits i at jeg forsøker å holde liv i denne bloggen... (Og evt tips om hva det er ønskelig at jeg rabler mer eller mindre om...)

2 kommentarer:

  1. Deltids hjemmemamma hørtes lurt ut :)

    SvarSlett
  2. Ja, og mannen skal være deltids hjemmepappa, så guttungen blir heltids hjemmegutt. Inntil de har bygget ny barnehage eller noe sånn.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...