onsdag 17. august 2011

Hva skuer mitt øye? Gule tomater!

P8170279

Det var sannelig ikke lett å få tatt bilde, og fargen er nok ikke helt korrekt gjengitt, men det er ikke tvil, tomatene begynner å modnes! De skal ikke bli helt røde, disse blir mer “gulorange”, så vi er da godt på vei!

Jeg gleder meg til vi kan smake på dem!

P8170280

Og når vi er igang må jeg da skryte litt av paprikaen også. Dette er den største, men der er flere, både på denne og i alle fall en til av plantene. Denne er absolutt grønn enda, jeg tenkte å vente til den fikk en annen farge (selv om paprika jo også kan spises grønn, så er jeg liksom usikker på når den er “absolutt umoden” og når den er blitt “moden nok til å spises som grønn”

Jeg har jo tidligere skrevet at om det ble frukt på paprikaen skulle jeg smake på dem også, selv om jeg egentlig ikke liker paprika, så er det jo bare å forberede seg, For her ser det jo ut til å bli paprika!

P8170281

At dette lille knøttet på størrelse med en fingertupp, og da mener jeg Knerten sine, ikke mine, er det nærmeste vi er kommet et jordbær enda, og dertil også det ENESTE vi har som ligne et jordbær (Jeg plantet vel ti frø? Jeg har en plante som er så stor, og en som kanskje kan komme, og en som er liten, også var det jo et par som døde) Problemet er at sesongen absolutt er på hell…

P8170282Og hva som har skjedd her kan jeg ikke helt forklare, jeg plantet nemig sukkererter i denne verandakassen. De andre frøene kom opp som sukkererter, som Knerten setter stor pris på å spise av, men i enden kom altså denne. Stemorsblomster? Det demrer for meg at vi hadde noe slikt i denne kassen i fjor eller i forfjor, muligens?

1 kommentar:

  1. Det er så gøy å lese om plantelivet hos deg. Virker så koselig å styre med dem og se at det blir til frukter. Skal absolutt prøve meg på noen grønnsaker til neste år :)

    Vi har for det meste fokusert på blomster. Men har plantet hageblåbær, og vesla er ofte borte på den og forsyner seg med bær :)

    Lykke til med smaking av paprika!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...