onsdag 16. juni 2010

Jeg har fått meg solbriller!

Ja, dette virker kanskje for de fleste som noe som ikke er så mye å snakke om? Du tenker at, solbriller, ja, det kjøpte jeg også i forrige uke, eller forrige måned, og så noen fine et sted i går?

Da lever du sikkert i en annen verden enn meg. Du er sikkert ikke avhengig av briller hver dag? Det er jeg. Jeg har en synsfeil som ikke kan korrigeres med linser, så jeg har brukt briller fra jeg står opp til jeg legger meg siden den sommeren jeg ble 9 år. Jeg fyller 31 om knappe to måneder, så det er altså 22 år av mitt liv.

Og bruker man briller, ja da er det ulike former for clip-on solbriller å få. Som i større eller mindre grad passer formen på brillene, men uansett ser det ut som clip-on solbriller, det er clip-on solbriller. Det løser sånn mer eller mindre behovet for solskjerming for øynene, men ikke helt ønsket om solbriller… Man kan evt kjøpe solbriller med styrke, om man tar seg råd til det.

Jeg husker jeg hadde noen rosa solbriller en gang. Antakelig den sommeren jeg fylte ni? Min bror hadde like i grønt… Siden de rosa har jeg ikke hatt solbriller. Ikke som ser ut som solbriller.

Men, i går kjøpte jeg meg solbriller. Polariod suncovers. Solbriller til å ha utenpå vanlige briller, som ser ut som solbriller! Ok, som mannen kommenterer, de er litt brede for ansiktsformen min. De skal jo tross alt gå utenpå brillene mine. Solbriller er dessuten ofte store for tiden, så det så.

Jeg har kjøpt meg mine første solbriller på 22 år! Jeg kan fortsatt ikke plukke opp et par til 49,50 fordi jeg glemte dem hjemme, eller et stilig par til en annerledes look. Jeg har ikke 2-3  par solbriller i sirkulasjon, slik selv min knapt 2 år gamle søn har. Men jeg har fått meg solbriller!

 

Litt usikker på om det er akkurat disse, men de ligner i alle fall. Tenk det, jeg har fått meg solbriller! Jeg tror ikke noen som ikke har kunnet ha solbriller på mange år, skjønner helt hvordan det føles. Min mann ler vennlig av meg. Men han bruker linser. Han har solbriller… flere par.

2 kommentarer:

  1. GRATULERER med solbriller!! Det var jammen på tide! :D
    Også så innmari smart løsning da! Super! :)

    SvarSlett
  2. Ja, ikke sant? At ingen har kommet på det før!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...