tirsdag 9. november 2010

Litt bedre form for Knerten i dag.

Ja, søndag og mandag spiste Knerten nesten ingen ting, og beholdt enda mindre. Men i dag tidlig var feberen i alle fall borte, og matlysta vender sakte tilbake. Han har ikke kastet opp siden midt på dagen i går. Spiser ikke mye, litt brødbiter med banan, litt fruktmos, noen bokstavkjeks, noen biter oppskåret plomme. Men det er da litt i alle fall. Bleiene indikerer at han burde drikke mer, så jeg prøver friste med litt saft og sånn. Isbiter hjelper Smilefjes

Ute skinner sola, det hadde vært fint å trille en lang tur, men med såpass feber i går, og den stygge hosten hans (Jada, her har vi snørrnese og hoste samtidig med omgangssyke, er man syk, så er man det…) så holder jeg ham inne i dag. Håper vi kan ta en tur i morgen. Nå som han ikke kaster opp mer, finner vi frem ulltøyet igjen, pakker halsen godt inn, gutten oppi posen, så kommer vi oss ut. Det tror jeg vi har godt av begge to.

Gitt at ikke jeg får dette svineriet da. 2-3 dager fra smitte til utbrudd, leser jeg. Smitten var vel mest aktiv her på søndag, når jeg ble nedspydd, så innen i morgen kveld bør vi vite om jeg gikk klar eller ei. Håper å slippe unna, jeg er sliten nok som det er, og jeg raser jo ikke oppover i i vekt i dette svangersapet, så jeg trenger ikke et par slike dager på toppen av det hele.

25 uker i dag forresten.Lillegullet er 30 cm i full lengde og veier 800 gram. (og fortsatt er jeg to kg tyngre enn ved starten) Tiden flyr, under 3 mnd igjen på jobb! Snart kommer lillejenta vår!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...