tirsdag 16. oktober 2018

Romkabalen...

Soveromskabalen altså.

Vi har et hus med fire soverom. Et av dem i bruk som gjesterom (og oppbevaring av veldig mye rart i stabler med kasser) og tre som soverom. Vi er fem i familien. De to eldste ungene har hvert sitt, og yngstemor sover hos oss. Tiden er etterhvert moden for å flytte henne ut av vårt rom.

Men da har vi en del alternativer.
Flytte henne inn til søsteren? Det har begge jentene nok lyst til, men rommet er for det første litt lite og for det andre har hun en del greier der, og bruker det ved besøk av venner, så greit å ikke dele med sin nesten 5 år yngre søster.

Lage rom til mellomste på gjesterommet. Har lenge vært min tanke egentlig. Og da gi yngste det lille rommet som jeg malte rosa og lilla for et par år siden. At hun skulle overta det var i alle fall planen da jeg malte det.

Eller faktisk lage rom til oss på gjesterommet, og til mellomste på vårt rom. Som er en ide mannen lanserte sånn i forbifarten en kveld.

Vi sitter egentlig uansett igjen uten gjesterom, så en "en unge overnatter sammen med en annen og låner ut rommet sitt" løsning bør være praktisk gjennomførbar, svigermor kommer jo på besøk 2-3 ganger i året.

Sånn ca uansett så begynner visst planen med å rydde de to mest rotete "her oppbevarer vi alt vi ikke har en plass til"-rommene våre. Vårt rom og gjesterommet. Juhu...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...