lørdag 17. april 2021

litt spenning i hverdagen? ebay når det er noe jeg trenger.

Altså, la det være sagt. Jeg habdler ett og hitt på wish jevnt og trutt og ebay oftere før enn nå. Stort sett når det ikke er så viktig med perkekt kvalitet eller helt når det kommer.

Men i dag når jeg var på handlerunde og fastslo at soveposer av god tykkelse kan bli langt mindre enn min er dersom den har et kompresjonstrekk, ja så tittet jeg litt på å få kjøpt kompresjonstrekk. En ting xxl ikke er så god på alltid er å ha informasjon om detaljer ved varene i butikken. F. Eks helsport kompresjonstrekk s, m og l, hvor store er de?

Nettbutikken og Google ellers kan jo hendigvis fortelle meg det men jeg hadde ikke et målebånd i lomma så reelt hjalp ikke det et jeg hadde sett at den burde kunne bli ca fra fingertuppene til albuen... 

Min er nok større enn som så i trekket sitt. Det holder den samlet, men der er fint plass til å putte mye annet nedi sammen med den. Nå er jo ikke det en dum ting i seg selv, men aller helst skulle jeg rett og slett hatt soveposen så liten som mulig og at den holdt seg sånn, til tetris - spillet i takboksen når vi skal på tur.

Vel hjemme kunne jeg derved fastslå at joda. Det er meget mulig det minste trekket kanskje gjør nytten, har plass til min sovepose og kan krympe den. Tror jeg. For sånn drøyt 200 kr.

Jeg endte med å finne et på ebay til drøyt 50 lappen, så får vi teste. Går det ikke til soveposen bruker jeg det til noe annet. Og er ikke kvaliten helt på høyde med helsport så har jeg fått testet konseptet og kan kjøpe noe skikkelig og passelig til soveposen. 

Det er bare den spenningen da. Levering mellom 25. Mai og 27. Juli.

Jeg er blitt litt bortskjemt med wish i det siste som har kortere levering enn juli (og null stress å få igjen pengene om det ikke kommer innen et par uker etter det igjen)

Jeg trenger det nok gjerne innen utgangen av juni ja...i alle fall for denne sommeren. 

1 kommentar:

  1. Det kom, og det var for lite, helt umulig å få soveposen min nedi. Jeg har ikke egentlig vurdert om jeg burde kjøpe et fra helsport eller om jeg rett so slett skal fortsette å stappe andre ting nedi soveposetrekket mitt, eller la den komprimeres av å ha det trangt i bilen.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...