mandag 29. oktober 2018

Så venter vi i spenning - Vannkopper?

Det trenger jo slett ikke skje, selvsagt ikke.

 Men i dag når jeg hentet i barnehagen fikk jeg beskjed om at det er vannkopper på avdelingen. Bare sånn vi vet det. Det smitter jo før det bryter ut, og det tar to uker fra smitte til utbrudd, så ventetiden er i gang.

 Den som har lest litt tilbake i denne bloggen, og ikke så langt heller, det er ikke mange innlegg mellom dette og dengang... husker kanskje at vi har hatt en runde med vannkopper på alle tre ungene. Som for yngstemor endte på barneavdelingen. Så for all del, lillemor på nesten tre år har hatt vannkopper. Mange. Når hun var nesten tre uker gammel. Det er bare det at hun hadde ikke noe immunforsvar da, så lita som hun var, derfor ble de så infiserte. Immunforsvar regner man ikke med at de har før de er ca 3 mnd sa overlegen. Og uten et immunforsvar, har hun heller ikke immunhukommelse. Immunforsvaret hun ikke hadde dengang, husker ikke at hun har hatt vannkopper. Så det vil hun trolig få igjen, sa han dengang.

 Så derved inspiseres den lille kroppen for prikker morgen og kveld. Litt kjipt med de svært synlige arrene som minner oss så godt om første runde, og så trolig måtte gjennom det igjen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...