onsdag 28. april 2010

Lilla strikketeppe, det vokser da…

 

P4270579Slik så det ut da jeg la meg mandagskvelden. Jeg hadde sagt et og annet stygt ord underveis… Jeg begynte så fint, hespet rundt knærene, lage nøste, mens jeg kommenterte til min mann at det er i slike situasjoner jeg ønsker meg nøstemaskin og hespetre, eller garnvinde, om jeg nå engang bare får internettlinkene til å bli enig med seg selv om hva som er hva. Men, sier jeg blidt, det er jo ikke så ofte jeg gjør dette, og det går jo bra.

Jeg må bare få opp denne floken her…. Jada, det tar vel litt lenger til enn planlagt da, men det går nå. En floke til, hva har jeg gjort galt nå da? Det var det der  hespetreet da, jeg føler meg som ett… hva er nå dette da? Må bare få opp dette her, skal vi se, der ja, sånn… en time senere i seng enn planlagt, men det ble da et nøste!

(ja, det første av to, den lysere lilla er fortsatt et hespe, ja…)

P4280603

Men det går fremover, sånn ser det ut nå! Det har da vokst greit så langt, ikke sant? Snart oppe i 100 masker. Det går tregere herfra… men, det blir atter et deilig teppe, det er det ikke tvil om.

Det ligger ganske mange timer forran meg med lilla garn, men det går nok bra. Jeg liker ikke tenke på at det er ca 1200 meter garn… det er rett og slett skremmede å tenke på…

3 kommentarer:

 1. Så spennende dette så ut da! Hvor mange masker ender du opp med på det meste? Kan tenke meg det blir deilig å kose seg under når det blir ferdig.

  SvarSlett
 2. Normalt sett ender jeg på mellom 200 og 230 før jeg begynner å felle.
  Det er deilig å kose under ja. Akkurat liiiiitt lite for meg da, om jeg legger det på skrå så jeg får et hjørne til bena og mot hodet og bredt over magen går det nesten... guttungen har god plass under sitt i alle mulige retninger.
  Det er virkelig lunt og godt, deilig!
  Har fabulert på å strikke et ikke-kvadratisk i voksen størrelse, for jeg ville elske det selv. dog, jeg har vel minst tre pledd i stua fra før, og flere i kjelleren, så...

  SvarSlett
 3. Ååå, så nydelig farge!
  det blir nok kjempebra!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...