onsdag 11. august 2010

Ny vogn, Babyjogger city Elite

babyjogger-city-elite-2010-sort

Ja, som tidligere nevnt har jo guttungen fått ny vogn. Det hele var et litt kjapt og ikke supergjennomtenkt valg, litt utypisk for meg sånnsett. Samtidig hadde jeg jo tenkt på det lenge og sett på flere vogner, men ikke helt bestemt meg for hva jeg ville ha.

Tanken kom jo når vi oppdaget at vi skal få en baby til. Gutungen bruker fortsatt sportsvogna vi kjøpte da han ble født. Det er ei emmaljungavogn som ikke lenger finnes i salg, og vi hadde en citybag på den det første halve året, siden har den vært brukt som sportsvogn. Til vinteren kommer babyen, da setter vi citybag på det understellet igjen, og vips har ikke Knerten vogn. Han er bare 2,5 år da, vi antar vogntiden hans ikke er helt over, men har konkludert med at vi ikke tror vi trenger søskenvogn likevel, han er jo i barnehagen på dagtid, i helger og på ettermiddager er vi to voksne også. Dessuten tenker vi ha et søskenbrett eller noe sånn på babyvogna da, sånn for enklere turer. Men, han sover i vogn i barnehagen. Og hjemme i helgene. Så vogn må han ha.

Dessuten fikk vi jo hund. Hun medfører hundebur i bagasjerommet. Ikke sånn til hverdags, det er sammenleggbart, men når hunden skal være med. Og da ble det veldig trangt baki der… så vi tenkte at ei vogn som tar mindre plass måtte være lurt. Nå er dette slett ikke av de minste vognene på markedet da, og jeg føler litt på at den er større baki der enn jeg hadde trodd, kanskje jeg ønsker meg ei enda mindre, sånn minigreie, etter hvert…

Så kom jeg over denne vogna her da, som var en av de heteste kandidatene våre, brukt. Så jeg luftet tanken for min mann, som ikke er en sånn som tenker over det femten ganger og går frem og tilbake mellom butikkene for å vurdere alternativer, så han sa bare ”vi tar den”. Og det gjorde vi. Vogna kom i posten, og ble strakt tatt i bruk.

For den som har fulgt litt med på når vi kjøpte ny bil og når vi solgte den gamle, så kan man jo kanskje gjette hvor den gamle vogna står? Og for den som har sett huset vårt noen gang, og husker hvor ”stor” gangen vår er, så man kan jo kanskje tippe at der er en liten anelse trangt med to vogner? Planen er stadig å sette bort dem gamle, sånn midlertidig i alle fall. Kanskje får vi den vekk uka før babyen blir født? Neida, den SKAL bort i løpet av en uke, for vi får jo snart gjester igjen, og det går bare ikke med to vogner i gangen, de kommer seg ikke inn. (Bare så det er sagt, i praksis utføres dette ved at vogna ikke tas ut av bilen etter henting i barnehagen, for ”kanskje vi får satt bort gamlevonga i ettermiddag”, så vi kommer oss inn og ut greit. På morgenen før jeg kjører til toget, konstant litt sent ute, tar jeg vogna ut av bilen og setter den inn i gangen. Ingen optimal løsning, I know…)

16 kommentarer:

 1. Dette innlegget er et av dem som får flest google-treff på bloggen min, så jeg føler for å kommentere sånn at det står her: Jeg er ikke superforelska i denne vogna etter å ha hatt den en stund. Såpass at jeg egentlig vurderer å selge den igjen. Må bare finne en jeg vil like bedre først... Som er i salg.

  SvarSlett
 2. Heisann

  Ser at du vuderer å selge vogna og hvor mye skal du ha før den??

  Hilsen

  Birgit

  SvarSlett
 3. Jeg vurderer det ja, men har ikke tenkt på pris, for jeg må først tenke på erstatningsvogn. Definere behovet, og finne den, tørr ikke selge denne før. (Og så finne ut hva den er verd da.)

  Knerten sover ikke på dagtid lenger, så behovet er plutselig endret, men det er bare et par uker siden, så vi har ikke tenkt på det...

  SvarSlett
 4. Kan ikke du gi meg ett hit hvis du blir å selge den. Er intressert :)

  Birgit

  SvarSlett
 5. Det kan jeg forsøke på. dog skriver du her som anonym, så jeg har ikke andre kontaktmuligheter enn via bloggen min, med mindre du etterhvert tar kontakt på annet vis. Men dersom/når det blir aktuelt å selge den, lover jeg å nevne det som kommentar til dette innlegget og/eller eget innlegg.

  SvarSlett
 6. Du kan få e-mail adressa mi. D e birgit.stenseng@online.no

  SvarSlett
 7. Og jeg lurer på om du har solgt vogna? og hvis ikke om du vil det nå? :D

  SvarSlett
 8. Jeg er dog ikke Birgit da ;)

  SvarSlett
 9. Jeg har ikke solgt den nei, den står på loftet litt sånn i veien, litt sånn på vurdering om hva vi skal gjøre. Det er for dumt å ha den stående der til lillesøster er klar for den, all den tid jeg neppe er klar for å ha henne forovervendt så snart hun vokser ut av bagvogna, så jeg burde nok ta temaet opp for debatt med mannen, kanskje vi skulle selge den nå, og heller skaffe en ny vogn til lillejenta etterhvert. (evt skaffe den zapp extra som jeg har snust på, der kan vi sette bilsetet hennes på nå, og så ha den som minitrille når hun blir eldre, også bakovervendt :) )

  SvarSlett
 10. Hvor mye er det du tenkte for den evnt? :)

  SvarSlett
 11. jeg har forresten også sett på den zapp extra. Den både virker veldig bra og ser fin ut. Men personlig er jeg ikke så glad i sånn håndtak... Men akkurat det er jo smak og behag :o)

  SvarSlett
 12. Jeg vet ikke helt, må sjekke hva vi betalte for den og høre med mannen om den skal ut herfra. Jeg er heller ikke så glad i slike håndtak tror jeg, men den er bare tenkt som ekstratrille, Knerten trilles nesten aldri, og til Mikro er den bare tenkt som "på butikken trille" stort sett. Må ha egen sportsvogn til henne etterhvert.

  SvarSlett
 13. Da er den helt sikkert super! tar veldig liten plass! :)
  Du får si ifra hvis dere bestemmer dere i nærmeste framtid... Er på jakt etter en city elite, men de er så dyre, så håper på brukt... :)

  SvarSlett
 14. Denne står enda å loftet...

  Det er ei genial vogn på mange måter, for den som ikke er avhengig av bakovervendt. Men den har stått på loftet i noen mnd uten å være savnet, bare i veien. Så den skal ut av huset, tenker jeg. Bare finne ut hva jeg betalte, hva den er verd, hvor regntrekket er, beskrive hva som feiler den ( en sprekk i plasten i males en, var sånn når vi kjøpte den, men ikke ætt noe problem for oss) og så tenker jeg den altså selges. Da har jeg muligens samvittighet til å kjøpe ei lita trille, som zapp xtra?

  SvarSlett
 15. Denne SKAL nå selges.

  Bare fastslå hva som er grei pris for brukt bruktsalg...

  SvarSlett
 16. SOLGT!

  Og jeg har fått i hus en zapp xtra til ferien :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...