torsdag 8. april 2010

Barnehageplass!

Overskriften sier vel sitt.
Vi fikk et brev i dag, med tilbud om en plass i barnehage for vår sønn.

Da begynner nok han i barnehage i august, jeg og mannen kan jobbe 100%, barnehagen ligger på veien mellom oss og togstasjonen. En kan gå tidlig på jobb, den andre leverer. Den som kommer tidlig på jobb går tidlig hjem, og henter.

En bekymring mindre.

Dessuten er det en ganske liten banehage uten så veldig mange barn og voksne, sånn at det ikke blir enorme mengder forlk for ham å forholde seg til, det er jo litt greit, og de har ganske store uteområder. Nå skal jeg sette meg inn i alt som er å lese om denne barnehagen, og generelt sette meg inn i alt man må vite som barnehagemamma. Jeg har enda noen mnd på meg som delvis hjemmemamma da, og de skal jeg nyte.

Men jeg vet inni meg at jeg tror gutten fint takler overgangen, og har godt av et sosialt liv sammen med flere jevnaldrende. Det sliter jeg nemlig med å få til i vår hjemmeværende liv, det er ikke så mange andre å finne, rett og slett, og i de åpne barnehagene er det heller ikke så mange på hans alder, det er en del babyer, opp til et år. Ja, noen eldre er det jo også da, men det er varierende hvem som er der. Jeg tror det skal bli godt med en stabil gruppe å forholde seg til.

En ny hverdag blir det, men jeg kjenner inni meg at både jeg og guttungen er langt mer klar for det i år enn vi var i fjor.

1 kommentar:

  1. GRATULERER med barnehageplass!!

    Blir nok spennende for godgutten å begynne å barnehage!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...