tirsdag 20. april 2010

Maskesting er ikke så lett…

Nei, jeg synes ikke det.

I teorien, joda. Men ikke i praksis. I teorien syr jeg som attersting på et vis, og skal sy slik det er strikket, dekke den strikkede tråden med tråden jeg syr med. I praksis er det ikke så lett å dekke tråden helt…

Men som man kanskje kan skjønne av at jeg nå øver på maskesting; monsterbuksa er ferdig strikket!Monsterbuksa, ferdig strikket

Det gjenstår altså å brodere på tenner og øyne. Bildet er forfra, så munnen ses ikke.

(Ja, også snek det seg med en liten duplo tigerunge på bildet. Det er masse sånne dyr på gulvet vårt i dag…)

4 kommentarer:

 1. Blir nok kjempefin med broderte øyner og munn på!
  Gler meg til å sjå sluttresultatet!:))

  Her har svigermor strikka 2 slike monsterbukser til frøkna mi i ulike str:) dei er råstilige syns eg! Nesten som eg kunne tenkt meg ei sjølv, hihi!

  SvarSlett
 2. Ååå, stilig, monsterbukse er jo knalltøff! :D Flink du er!

  SvarSlett
 3. Denne ble litt lagt bort de siste dagene, men jeg satser på å å få brodert ferdig i helga, så får vi se hvor stilig den blir.

  får ikke fristet deg til TB-land da, Anne? Ikke engang om jeg frister med ei monsterbukse som sperrelag?

  SvarSlett
 4. I praksis har jeg da forstått at jeg ikke egentlig skal strikke som atterstring helt, jeg husker ikke om jeg faktsik gjorde det slik jeg nå ser for meg at jeg beskrev det, men i alle fall... lett er det fortsatt ikke. Å følge tråden jeg strikket, greit nok (så lenge det er rette eller vrange masker i alle fall, vrangbord er et knot) men å helt dekke tråden... nei, det er jeg fortsatt ikke god på altså!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...