søndag 7. juni 2009

Ullbuksa er ferdig!

Ja, altså, det har seg slik, at like før jeg ble ferdig i går, så våkna junior og jeg gikk ned for å amme. Og ... vel... jeg sovna. Derved ble det ikke noe av oppfølgingsinnlegget jeg skulle komme med i gårkveld... Så det kommer i dag.


For her er den. Ullbuksa endelig ferdig. Det BLE nok av den mørkeste tråden, jeg har til og med et par meter tilovers. Ser at jeg har visst bomma "en pinne" når jeg monterte den, slik at det ble et lite hakk forran, det var jo smpdumt da, men jeg monterte fra baksida, og der er det rett, på et vis...

Jaja, i alle fall, da er den ferdig. Denne er ment som nattbukse på min ti mnd gamle sønn, har ei i lik størrelse (Men trang i låra, jeg strikka det videre denne gangen) som passer fint til det. Når det er sagt, han har ei i samme garn, bare en størrelse mindre, som brukes på dag. Vi har altså ikke noe sånn veldig skille mellom nattbukse og dagbukse, annet enn at den må romme en større bleie.

Dette er vel ikke helt rett tidspunkt å påpeke det, men om noen mot formodning skulle like noe av det jeg strikker og syr, så er det nok mulig at jeg kunne lage flere eksemplaerer på bestilling. Og jeg bruker ikke normalt sett halvannen uke på ei ullbukse. Til mitt "forsvar" var jeg bortreist (uten strikketøy, eller tid til å tenke på det) i pinsa slik at 4 dager gikk bort da...

Så var det å bestemme seg, jeg har planer om å begynne på et babyteppe nå. Stikke det på langs eller på skrå? Og begynne nå, eller vente til i morgen?

4 kommentarer:

  1. Å, så søt ullbukse! :D

    SvarSlett
  2. Fin ullbukse, du er flink :)

    SvarSlett
  3. Direkte vanskelig er det jo ikke da, men jeg synes den er fin ja. I natt er den i bruk for første gang :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...