tirsdag 7. september 2010

Bloggtørke?

Ja, det er visst bloggtørke hos meg for tiden. Ikke det, jeg har mye jeg har lyst å skrive om, men tiden strekker bare ikke til. Eller overskuddet, rettere sagt. Men tema hr jeg jo. vi har hatt toårsdag. Vi har jo en hund. Som har fått en kronisk diagnose. Jeg har jo babyen som vokser i magen. Jeg strikker stadig videre på babyteppet, og bobler over av inspirasjon til å strikke andre ting, må bare vite om del to av teppet skal være rosa eller blå..

Har lyst til å sparke liv i "jeg strikker for salg" delen også, ikke fordi jeg tror det er stor etterspørsel etter de tingene jeg strikker, men det er noe inspirerende i det, strikke ting jeg ikke trenger, eller ting jeg får lyst på selv. Den kjøreposen jeg strikket på bestilling i fjor, f.eks, den har jeg lyst å strikke til babyen nå. Bare usikker på hvilken farge jeg vil ha. Den var kjekk å strikke, kunne gjerne strikket flere jeg... Og ullbukser. Jeg må ha noen små nyfødtullbukser. Men det er måte på hvor mange jeg trenger til babyen (i tillegg til de vi har...) i forhold til alle de tankene jeg har om hva som hadde vært kjekt å prøve...

Jeg har kanskje bloggtørke, men skal prøve å sparke litt liv i bloggen igjen nå. Starter med dette, og prøver å få til regelmessige innlegg fremover. Må jo vise hvor langt jeg har kommet på teppet, og alt jeg har så lyst til å strikke videre! Forresten medfører denne babyen i magen en viss lyst til å sy litt også... jeg sydde jo sengesett til Knerten, dersom Mikro viser seg å være jente fortjener hun vel et rosa, siden Knerten sitt er blått?2 kommentarer:

 1. jej! Innlegg fra deg igjen!
  Hva har hendt med Gabi? :/

  Jeg er kjempespent på om det blir rosa eller blått du skal strikke/sy! Kjempespennende! Men jeg holder en knapp på rosa! Hva sier magefølelsen?

  Kjekt å kunne strikke til babyen da! Jeg tror jeg må lære meg å strikke etterhvert. Selv holder jeg meg til symaskina og heklekroken! :D

  Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Gabi har fått diagnosen cushings, som innebærer medisin hver dag resten av livet, og dyrelegen hver 3. måned for kontroll (Ja, litt oftere nå i starten da)

  Magefølelsen sier rosa, men vi får se... Heklekroken er jeg ikke go'venn med da, strikkepinnene er mer for meg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...