lørdag 10. oktober 2009

Jeg spiser sjokolade..


Ja, jeg spiser melkedrlm med  bringebær. Mannen spiser den andre. (Jeg liker ikke nøtter) Hans konklusjon er at vi heller kjøper ordinær melkesjokolade neste gang, og det er sånnsett greit for meg.

Men, det er nå greit nok. Og litt oppmuntring trenger man når man har 160 sider med spørreundersøkelse forran seg. Jeg har vel rundt 50 sider igjen, så det går da vitterlig fremover, men det er ne del tid igjen. Og jeg strikker ikke, fordi jeg fyller ut undersøkelse. Bare at nå sitter jeg jo på pc'n, og fyller ikke ut, for jeg trenger pause. Men jeg strikker ikke i pausen, for jeg skal jo ikke strikke nå, jeg skal fylle ut undersøkelse... Logikk? Nei, men om jeg begynner å strikke, kommer jeg ikke til å gjøre ferdig undersøkelsen på lenge...

Så sånn for sikkerhets skyld, strikker jeg ikke. Litt dumt. Men, jeg gleder meg til å ta fatt på den kjøreposen jeg skal strikke som neste prosjekt, så snart jeg får tak i garnet da. Det blir gøy, tenker jeg.

3 kommentarer:

 1. Den med bringebær er hææærlig :D

  SvarSlett
 2. Den var ikke så dum nei :)
  Men, vanlig melkesjokolade er egentlig like greit, synes jeg da.

  SvarSlett
 3. jeg elsker sjokolade, og er glad i nøtter, men brakk meg faktisk av den nøttesjokoladen... :S
  Den med bringebær var grei. Og den melkesjokoladen med jordbær var og god :-) Men rein sjokolade er vel alltid en vinner :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...