fredag 9. oktober 2009

Spørreundersøkelsesdeltagelse....

Ja, jeg er et sånnt merkelig menneske som liker spørreundersøkelser. Så jeg er med i et par sånne "paneler" og får noen mail om slike. Ble merkverdig nok mindre aktiv på å svare da jeg ble mamma.

Men så ringte synovate en dag da. Jeg visste de ville ringe, de hadde snakket med min mann dagen før, men siden det er jeg som er den i husstanden (av oss som er gamle nok) som sist hadde bursdag, ville de ikke snakke med ham.

Joda, jeg svarte villig ivei, og så spurte hun slitslutt om de kunne sende meg en skriftlig undersøkelse. Jada, svarte jeg, før jeg la på og dro for å handle før vi plukket opp pappa-mannen. Under hele telefonsamtalen drev min sønn, som ellers pleier få snakke med mormor på høytaler på telefonen, og prøve å få si "heia" til telefondama.... så jeg var litt småstressa, hadde dårlig tid, og tenkte ikke helt over "landets største undersøkelse"-greia, tenkte det var vel bare mange som skulle svare da..

Regna jo med at det var noen sider selvsagt. Det er jo det når de kommer i posten. I dag kom den. Det er ei BOK. A4 format, 160 sider eller noe sånn... Retuneres i løpet av 14 dager, men de anbefaler at jeg tar pauser og ikke fyller ut hele på en dag...Tenker jeg skal følge det rådet ja...

Ja... da vet vi hva jeg har å gjøre på i helga... Det er jo litt gøy da, en får tenke litt gjennom ting og sånn, men det var "litt" mer enn jeg hadde tenkt meg. Men det går nok bra. Med gode doser kakao, og pauser.
Det var noe litt annet jeg HADDE tenkt å gjøre på i helga....
Dette er den spede begynnelsen på ei lita lue som skal følge med det tidligere fremviste teppet...

2 kommentarer:

  1. Haha.. Kos deg med boka.. =P

    SvarSlett
  2. Jeg ble da heldigvis ferdig med den på mandag.

    (Og den vesle babylua har blitt "strikke på toget"-prosjekt, for hjemme holder jeg jo, som strikkelista tilsier, på med noe helt annet.)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...