onsdag 16. januar 2013

Så-galskapen tar meg, i år igjen.

Ja, målsetningen om daglig januarblogging falt fort i staver, det ble ikke noe av det, gitt. Ikke så veldig overraskende, med årsoppgjør og det hele. Mens jeg ruslet hjem fra bussen i går regnet jeg litt på det, i løpet av ukas to første dager var jeg på jobb i ca 24 timer. Vel rundt 23,5 time, hvorav 1 time var ubetalt lunsj (halvtime for dagen) derav 22,5 betalte arbeidstimer. Vel og merke da inkludert en times betalt overtidsmiddagspause (igjen, en halvtime for dagen) men liekvel… mye jobbing, lange dager, lite hjemme.

Men altså, litt bliogging har det likevel blitt, bare ikke helt her. Det har vært bittelitt aktivitet i hagebloggen min. For så-galskapen har tatt meg i år igjen, enda tidligere og enda mer omfattende enn i fjor.

Delvis skyldes dette at jeg holdt tilbake i fjor, sånn siden jeg jo visste at vi skulle flytte og det var måter på hva jeg hadde tenkt å få plass til på flyttelasset. Og delvis rett og slett fordi dette bare vokser fra år til år.

DSC_0185[1]

Her er altså årest første spirer, allerede. Og mange flere skal det bli. For å gi disse brukbare oppvekstvilkår har jeg fått min kjære med på at jeg skal rydde rotet ut av et par hyller på ei bod (der er seriøst bare plassert ROT, og delvis tomme kasser, så det skal være gjennomførbart) og henge opp lys så de kan få det “lyst og kjølig”.

Det skal bli tomater, agurk, paprika og chili (sistnenvte her på bildet). Det skal bli salat også, og et nytt forsøk på gulrot, første gangen tørket de rett og slett ut da de ikke fikk vann på påskeferie… Og nytt av året, jeg prøver meg på litt blomster også.

Det er fare for at familie og venner med en ledig blomsterkrukke/jordflekk/blomsterbed/noe annet kan få tilbud om å overta noe av det, dersom suksessraten blir stor. Det er jo en viss fare for at den ikke blir det da, vi får se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...