lørdag 13. juli 2013

På oppdagelsesferd i egen blogg…

Ja, jeg har ikke vært så flink til å skrive her i det siste, mildt sagt. Det har blitt en og annen post i hagebloggen min, men ikke noe særlig her nei. Jeg tenker på det av og til, men det blir ikke noe av. Nå sitter jeg her og er småsyk og surrer og diller mens Molly Mus styrer på tv’n, og da gikk jeg likegodt på oppdagelsesferd i egen blogg. Så på hvilke innlegg som får mange treff, hva jeg da fikk av tips å gå videre til.

Jeg finner selvsagt det absolutt mest leste innlegget i bloggen min, om City elite vogna. Den som hele verden digger, og som jeg ikke helt falt for.

Jeg fant et innlegg om matmuffins også, og det fikk jeg lyst til å bake igjen, men nå har vi jo fått egge-utfordringer her i huset. Guttungen tåler ikke egg, og da er det ikke like lett å lage matmuffins som gjerne er basert på mye egg. Jeg får tenke litt alternativt her.

Jeg finner selvsagt de mange så-frø-grønnsaks innleggene mine. Den typen har jeg blogget i år også, men altså i den andre bloggen.

Men de innleggene jeg selv synes er kosligst, det er de som ikke er like festlige for andre. Det om lillejenta mi som klarte å snu seg, det om storebror på spisebordet. Disse små glimtene fra familielivet vårt.

Jeg skal i alle fall prøve å oppdatere litt oftere her.

2 kommentarer:

 1. Man får bare blogge om det som man liker selv og så skvise inn et par googlesikre innlegg innimellom ;) funker iallefall her ;)

  ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er nok bare å blogge ivei.

  Det er bare den dørstokkmila, det er så tungt å komme igang på en måte. Når det første er skrevet, ja så kommer lettere det neste, og det neste, og... ja.. så er jeg igang igjen, inntil det stopper opp igjen.

  googlesikre innlegg er jeg ikke så god på, og i alle fall ikke med vilje, det desidert mest leste innlegget her er nok meget googlesikkert, men det var aldri ment som det, bare enda et innlegg om det min verden dreier seg om...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...