søndag 3. juli 2011

Sol, bading og…

bade

Ja, i går var det sommer her hos oss. Det var varslet opp i 24 grader, og derved var det frem med plaskebasseng. I fjor hadde vi det ikke fremme en eneste gang, så i år var jeg fast bestemt på å utnytte et hvert lite gløtt der det passet.

Så derved fikk Knerten bade. Det var meldt regn på ettermiddagen, som ikke kom før på kvelden. Sommeren må utnyttes når den er der.

Et par timer senere sov Knerten på sofaen uten å ha spist noe særlig middag. Så kastet han opp. Det gjør han enda.

 

Oppdatering: Like etter jeg opprinnelig postet dette innegget, kastet han opp for det som viste seg å være siste gang. Han har spist, og beholdt, to små måltider etter det. For en som kastet opp av 7,5 ml paracet (I know, stikkpiller. Men det har vi bare i babystyrke, så vi tenkte han kunne få flytende. Ikke mye feber, men klaget over vondt i hodet i tillegg, så det var jo verd et forsøk.) er jo det å beholde et halvt pizzastykke stor fremgang.

Men han sover. Sover, sover og sover. Det er jo på tide å få i ham kveldsmat og legge ham nå, men han har sovet på sofaen i et par timer. Han har sovet mye på dagen i dag, så jeg er usikker på hvordan natta blir… Det er slitsomt for en liten kropp å være syk, så vi lar ham sove så han skal få den hvilen han trenger for å bli frisk igjen. Men jeg håper han trenger en laaaang morgen i morgen også. Det ble ganske lite søvn på meg i natt (og antakelig enda mindre på mannen, som er den som stort sett bar Knerten ut på badet, siden jeg var kvalm selv, og rett og slett svimmel mens jeg enda lå i sengen, så ikke snakk om at jeg tok sjangsen på å bære noen altså!) så det verdsettes om hjemmedagen hans innledes med en seeeeeeeeeeeeeen morgen. Mannen skal jo på jobb da, og jeg skal være hjemme med begge to i et par dager. Ja, for 48 timer fra siste oppkast, det er til etter lunsj på tirsdag det, så han kan vel ikke sendes i barnehagen før på onsdag. (Og da er det bare tre dager igjen, så stenger barnehagen for tre uker sommerferie.)

2 kommentarer:

  1. Ååå! basseng! Vi kjøpte et, men det ble bare testet i ti minutter, for ca en mnd siden, siden dette har det bare regnet, og regnet eller vært svært lav temp! Såå, jeg tror det får hvile til neste år! ;)

    SvarSlett
  2. Vårt står ute enda... Vel, i dag har det ikke vært så bra vær, og jeg burde vel bytte ut vannet, men nå skal vi potensielt få to dager med sommer før det er tilbake til tåke, regn og 15 grader. Så dersom det slår til, og Knerten jo likevel er hjemme på 48-timeskarantene, så kan vi jo se om vi får kose oss litt i morgen. (Litt utfordrende er det jo, for han vil naturlig nok ikke være ute alene, og like naturlig ønsker ikke jeg å sole Mikro...

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...