tirsdag 28. juni 2011

En ny tur på legevakten.

Denne gangen høyst udramatisk, bare en sånn “en lege bør vel se på det og bekrefte at alt er greit”-greie.

Når jeg kom til barnehagen for å P6280351-2hente min sønn fant jeg ham nemlig sittende på et bord halvt avkledd. De hadde akurat renset et sår og smurt på Brulidine. Knerten hadde nemlig blitt bitt av et annet barn i barnehagen. Muligens et lite hull i huden, men helt overfladisk. Vi ringte nå legevakta sånn just in case, og de mente vi burde komme så de fikk se det, just in case. Så det gjorde vi.

Og altså, det ser helt greit ut mener legen, ikke dypt, så med mindre det blir puss i det, så er det ikke noe annet å gjøre enn den rensingen som allerede er gjort.

3 kommentarer:

 1. uff da, ikke bare vi som måtte til legevakten nei...
  Håper det går bra med knerten og at alt gror fint og uten problemer! Klem til han fra Olander ;)

  SvarSlett
 2. Huffda..
  Her har det blitt endel turer til legevakten i år, like kjipt hver gang..

  SvarSlett
 3. Vi har funnet ut av hvor legevakta hører til i år ja.
  Vi hadde jo aldri oppsøkt legevakta vi, før Mikro ble født. Så fikk Knerten masse feber vi ikke fikk kontroll på, så vi ringte legevakta og fikk råd.
  Så fikk Mikro RS, så da var vi en gang på barneklinikkens kveldspoliklinikk (legevakt for barn) og en gang på ordinær legevakt (for barneklinikken var ikke åpnet enda), da ble vi innlagt fra legevakta, og så var vi tilbake på barneklinikken en liten tur etter at vi kom hjem, bare for en sjekk.
  Så denne gangen visste vi i alle fall hvor legevakta var. Og i motsetning til sist, hvor vi kom dit, meldte oss i luka, ble sendt rett inn, og før den som satt og var "neste til legen", måtte vi denne gangen sitte på venterommet og vente til det ble vår tur. Litt greit med slike tilfeller også. For selv om det var veldig praktisk å slippe rett inn sist, så er det jo en fordel å ikke ha slike årsaker til prioritering...

  Knerten ser ut til å gro helt fint uten tegn til infeksjon, heldigvis.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...