søndag 3. oktober 2010

En strikkedag, starten på en Kjekkasgenser

Starten på en Kjekkasgenser

Jeg kom over en oppskrift på en genser jeg både synes så fin ut, og mener jeg skal klare greit å strikke. Nemlig denne Kjekkasgenseren. Jeg valgte meg et annet garn, for jeg tenkte at en genser ment til barnehagebruk bør kunne maskinvaskes. Dette er Admial ombre som jeg har bestilt fra 123knit. Det litt “melerte” garnet gir en veldig fin effekt synes jeg.

Genseren er altså til Knerten, og strikkes i størrelse to år, jeg ser ikke bort fra at dersom denne blir en slager må den strikkes i flere størrelser. Den er i alle fall lettstrikket, begynnelsen i alle fall, for dette er altså så langt jeg kom i går. Jeg la opp etter frokost, og tok dette bildet før jeg la meg. Det viser jo at jeg åpenbart ikke var den mest aktive på husarbeidsfronten eller denslags, men jeg leste da bøker, bygget lego og togbane, vasket noe klær… og strikket en god del. For en litt sliten gravid mamma som snart er halvveis til å bli tobarnsmor er det ganske deilig å tilbringe en lørdag med å strikke.

Jeg har strikket en del i dag også, og regner med det blir mer utover kvelden, så det kan jo være jeg kan vise til litt fremdrift senere i dag? Sammen med garnet til denne bestilte jeg garn til en hel ulldress til Knerten, det er multifarget, jeg er veldig spent på resultatet. Men siden den skal strikkes på rundpinne 5, 60 cm, som er akkurat den pinnen jeg har genseren på, så får vi leve i spenning litt til…

3 kommentarer:

 1. Oi! Den fargen på garnet var utrolig fin! Og genseren var råfin! Kjempe spent på resultatet! Tenker gutten blir like nydelig som alltid i den der!

  Håper det går bra med både deg, magen og bekkenet, og selvsagt resten av familien! ;)

  SvarSlett
 2. Liker fargen ja!

  Bekkenet har det faktisk veldig bra, i alle fall så lenge det er helg... Magen vokser, babyen sparker, familien har det bra :)

  SvarSlett
 3. Åååååå! Babyspark...! nyt det!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...