torsdag 28. februar 2019

Reklamefri blogg

Som observente lesere, om her er noen, kan se, så er bloggen for øyeblikket reklamefri.

Som den sunnmøringen jeg er digger jeg de 0,02 ørene som kommer inn når mange nok har lest sett på bloggen en dag eller de 6,34 kr det kanskje kan komme ut av et reklameklikk. Så det er ikke fordi jeg ikke vil ha dem der at de er vekke, og de kommer nok tilbake. For ikek lenge dien kom jeg for første gang i løpet av de 10 årene bloggen har eksistert over de magiske 600 kr som gir utbetaling. Altså sånn i snitt 5 kr i mnd, så det er ikke så trolig at jeg skal leve av det akkurat... ;)

Men en dag i forrige uke fikk jeg en epost om ugyldig trafikk og ugyldige klikk. Jeg skjønte ingenting, men en titt på statistikken viste sånn drøyt hundre visninger på et kort øyeblikk, fra russland. En ting til den reklamebolken gjør er nemlig å gi meg litt bedre oversikt over trafikken. Jeg mistenker at det enorme hoppet i visninger har noe med saken å gjøre.
I følge eposten har jeg også klikket på mine egne reklame, og det er ikke lov, men pga personvern kan de ikke utgi logger som viser når og hvor, og vedtaket om 30 dagers stenging av kontoen kan ikke påklages.

Greit, jeg klarer meg uten de kronene og ørene i en mnd, men det er kjekt om det kommer tilbake i slutten av mars, ikke minst fordi jeg mener at jeg har ikke egentlig gjort noe galt. Rett nok kommer jeg av og til borti en egen annonse ved et uhell, men systemet er også så klokt at det ser at jeg er innlogget som meg, og fjerner derfor like fort det beløpet, så det burde ikke være noe stort problem? Ikke er det systematisk, og slett ikke ofte, jeg vet jo om det og det er altså bare "sleivtrykk". Jeg vet jo at jeg ikke har lov å sitte å lage min egen inntekt, selvsagt. Men jeg liker å lese egen blogg, tilbake i tid, det er jo gøy å mimre. Mye gøy å lese fra de to store ungene var små.  Håper da jeg kan få lov til det.

Men uansett, nå er de straks mars, og i disse tider tar 2019 til for meg sånn egentlig. Regnskapsfører som jeg er er det årsoppgjør de første mnd av året og fokuset på 2019 kommer derfor sånn rundt mars. Overtid og lange dager gjør heller ikke januar veldig velegnet for nyttårsforsetter om et nytt og bedre liv, men mars... vår, ny start, bedre tid.... Ohh yes. Jeg liker mars. Kanskje bli bloggen mer aktiv igjen også?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...