onsdag 6. mars 2019

Flueegg (?) i komposten.

I allen fall så det ikke ut som noe som ikke skulle være sånn, og jeg sendte dette bildet til pappa som ringte meg. Han syntes det var vanselig å se av bildet, men kuren ville nå trolig ære kokt vann. Jepp, jeg hadde vann til koking allerede

Kompostne holdt 60 grader den, så der var det godt og varmt og ikke problemer i så måte, men så var det altså det da at det var sånn her på alle kantene og utsiden av innerlokket og undersiden av ytterlokket. Det er jo ikke like varmt der.

Så, da var det koking av vann på programmet da.

Og en gammel oppvaskkost, sa pappa.

Så kokt vann over i ei bøtte, så dyppet jeg denne kosten som herved er pensjonsert i kokt vann og vasket alle nevte steder for dette hva det nå enn er av uvelkomment greie. Slo vann rett på lokkene, og resten langs kantene av bingen når jeg var ferdig.

Spent på hvordan det ser ut i morgen og antar jeg skal koke vann og gjenta prosessen da.

Men komposten er da i alle fall i godt driv og koser seg. Mannen tømte unna litt nedenfra forrige helg så nå er det ikke kant-i-kant oppe lenger, men ikke sånn kjempegod plass heller. Først får vi nå se om vi får hansk med dette her, så får vi vurere en tømming til snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...