mandag 17. oktober 2011

Ny buzzadorkampanje–Vanish

 

Ja, som den buzzador jeg er har jeg fått teste Vanish denne gangen. Jeg tester, deler med venner og bekjente, sier hva jeg mener, og rapporterer tilbake. P9150089

Min første mening, pakken jeg fikk var stor og innholdsrik. Jeg liker Vanish fra før, men her var mer enn jeg visste fantes, og til min store glede, pulveret er blitt parfymefritt! Det gjelder dog dessverre ikke den flytende gel’en.

 

P9300128

Min kjære sønn har gitt meg en del muligheter til å teste ut dette her, da han har hatt ikke mindre enn fire tilfeller av neseblod i løpet av test-perioden. Det er bare det første jeg tok bilde av, og det er vel litt dumt, for det andre var langt mer omfattende.

Men altså, neseblod på natta, blir blodflekker i senga. Borte ble det. Neseblod mens han så tv ga blod på genseren. Borte ble det.      Neseblod i bilen ga blod på klær og strikket teppe, og ¨på mannens helt hvite t-skjorte. Teppet har jeg glemt å vaske. Guttens genser ble vasket etter et par dager, og ble ren. Mannens hvite ble vasket etter over ei uke, og ren ble den også.

Min yndige datter tørket av seg tomat-basert babymiddag på ulljakka si. Den ble vasket noen dager senere, og ble helt ren. (*)

Og sannlig fikk min mor, som fikk en av posene jeg delte ut, grunn til å teste den også, da Knerten blødde neseblod mens vi overnattet der også…

Min konklusjon er at jeg liker Vanish like godt som før, minst. Jeg digger at det er blitt parfymefritt, men hadde ønsket det gjaldt gel’en også, for nå lukter ungenes ulltøy parfyme, og DET liker jeg egentlig ikke, selv om det jo er fint at det ble flekkfritt da…

(*)Her må det dog legges til at å vaske mørk og lys ull sammen har ikke pleid å være noe problem, men å blande inn HELT nye, svarte ullsokker som aldri er vasket, ikke var helt genialt.. to rosa plagg med stygge skygger. Som dog etter en runde av kombinert imsevimse-ull-flekkfjerner og vask med vanish ble borte, heldigvis.

3 kommentarer:

  1. Hei! Lenge siden jeg har lest noe fra deg. Vi er også storbrukere av vanish. Har en halv skje pulver opp i hver vask. En absolutt nødvendighet med unge i hus. Men aldri prøvd på ulltøyet. Ikke turt rett og slett. Hvilken vanish bruker du til ulltøy, bruker du kun gel'en eller også noen av de andre? Og det har ikke påvirket ullkvaliteten? :)

    SvarSlett
  2. Jeg brukte gel'en fordi det sto at den også var beregnet for ull. Jeg har bare brukt det på ull en gang (eller to da på de to plaggene som trengte ekstravask) og ikke merket noe annet enn pafymelukt så langt (vasker jo ellers med parfymefri milo) Men altså, jeg bruker det ikke hver gang jeg vasker ull, bare når det trengs.

    SvarSlett
  3. Nei, det er jo klart. At man ikke bruker det hver gang på ulla (selv om jeg bruker det på vanlig tøy). Men flekkene på ull er så vanskelig å få bort for ulleprogrammet er jo ganske "snill". Har kjøpt sånn ullsåpe fra troll som jeg skal prøve nå. Hvis ikke den funker skal jeg prøve vanish-gel'en :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...