fredag 6. august 2010

En ny hverdag

Ja, det er det vi er igang med nå. En helt ny hverdag.
Guttungen leveres i barnehagen til frokost. Han har spist frokost hjemme også da, for han våkner altfor tidlig til å ha dagens første måltid klokken halv ni, men han får en rolig start på dagen sammen med sin far, sitter på do mens faren tar en dusj, får på seg tørr bleie og rene klær, spiser frokost og tar livet litt med ro.

Mor i huset har forlengst dradd på jobb innen gutta triller tur til barnehagen, med det til følge at jeg er ferdig på jobb ganske tidlig. Nå med sommertid ekstra tidlig. Og kan hente guttungen før dagen er blitt for lang.
Åpenbart ikke verdens mest erfarne hente-i-barnehagen-mamma presterte følgende i går: Inn og finne gutten. Få på klær, samle sammen sekk, bleiepose (Vi bruker jo tøybleier i barnehagen også, så vi må ta med bleiene hjem for vask) og gutt, vinke til de som er igjen, ut døra. Søren.. nøklene? Inn igjen, joda, de lå på hylla hans. Gutt og sekk og pose inn i bilen, vi kjører avsted. Søren, VOGNA! Måtte tilbake og hente den ja. For far og sønn trengte den jo i dag morges.

Har jeg husket å blogge om den nye vogna hans forresten? Det må jeg sørge for å få gjort i kveld, med bilder og sånn. Han har jo fått ny vogn, siden babyen skal overta den andre etterhvert.

Ja, det er en ny hverdag dette her. Men vi venner oss nok til det. Og nå er det snart helg!

1 kommentar:

  1. En ny hverdag det er helt sikkert, men godt å vite at han trives i barnehagen da! Krysser fingrer for at det fortsetter like fint! :)

    Og, jeg gleder meg til ny-vogn-blogginnlegg! ;D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...