torsdag 10. juni 2010

Lilla strikketeppe ferdig!

 

Tok litt bilder av det før jeg vasket det sånn at jeg kunne vise det frem, til såvel de som leser bloggen, som mamma’n til mottakeren.  Noen ute og et inne, i håp om å få vist de fine fargene . Det ser litt blåere ut enn det egentlig er da, men lekkert er det i alle fall. Synes i alle fall jeg! Håper det faller i smak hos mottaker også. Det er litt småskummelt synes jeg, å gå løs på et slikt prosjekt basert på et litt lite gjennomtenkt forumeinnlegg om at “jeg har jo noe lilla tråd jeg har lyst å strikke teppe av, men kjenner ingen som venter baby…” Men teppet ble i alle fall bra, synes jeg. Og mykt og deilig og lunt.

_DSC6636 _DSC6633 _DSC6634 _DSC6635 

Jeg synes dessuten det fargeskiftet ga teppet en stilig effekt, noen kommentarer på det?

For hver gang jeg er FERDIG med et slikt teppe, tenker jeg på om jeg skulle laget et i dobbel lengde til meg selv. Men hver gang jeg er midt på, eller like før (for i det jeg begynner å felle er det mentalt lettere, og denne gangen byttet jeg farge også, det gjorde det ekstra motiverende) tenker jeg “aldri igjen” for det er ganske kjedelig å strikke tre masker, et kast, og deretter rundt 230 rette masker, før man snur og gjentar…

Men det er veldig deilige tepper da. Det har hendt mer enn en søndagsmorgen i vinter at jeg har lånt min sønns teppe etter at han og faren har stått opp, det varmer på en deilig måte. På samme måte er det litt deilig å strikke det også, når det begynner å bli en grei størrelse på, det varmer i fanget :)

Nå liggger teppet til tørk etter en lett vask, snart klart for å reise til sin eier.

  

 

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...