onsdag 3. mars 2010

En ny milepæl

Ja, jeg skrev jo tidligere om milepælen, at jeg avsluttet nattammingen, den litt-for-tidlig-tåren. Det er relativt godt etablert nå, og han sover fakisk bedre, absolutt. Med noen unntak da, en jeksel på vei, eller om han dunker hodet i veggen klokka halv seks, som i dag. Han sovna ikke etter det.

Men, da er tiden inne for en ny. En ytterligere ammenedtrapping. Så i kveld har mannen lagt gutten, med nattahistorie, sang og nærhet, men altså uten melketåren han pleier få før jeg legger ham over i senga si. Spent på hvordan natta går. Vi har prøvd dette før, men det var mens jeg fortsatt ammet på natta, og nedførte bare at første nattmåltid ble fremskyndet et par timer, så det var jo ikke noe vits.

Vel, tiden får vise hvordan det går i natt.

2 kommentarer:

 1. Spennende!!
  Håper det går bra! :)

  SvarSlett
 2. Det gikk.... vel, ikke sånn knallsuksess.

  Legginga gikk heøt fint, kvelden gikk helt fint, men klokka fire var han våken og sint. Fikk ham til å sove til fem vha vann og kos, men da var det slutt, hyl og skrik og auauauau. Vi oppdaga i gårkveld den fjerde jekselen, så han hadde nok litt auau i munnen, dentinox gjorde dog ikke nytten, så han fikk melk, og som i alle fall når jeg dro hjemmefra litt før sju...

  vi prøver igjen i kveld, så får vi se. Men regner emd noen netter med tannvondt nå da, med den tanna. Dog, sist fikk han tre på en gang, så muligs ikke like vondt nå som da...?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...