torsdag 21. januar 2010

Floke på toget...

Ja, det opplevde jeg i dag. Og nei, dette handler på ingen måte om NSB og deres tog-floker, jeg tar toget på det som er landets mest punktlige togstrekning, så også i dag. Men floke var det. På tråden min. På pulsvarmer-garnet, togstrikkeprosjektet mitt. Endelig skulle jeg ta toget igjen, så jeg fikk strikke på togprosjektet mitt. Men dengagn ei. Eller, joda, jeg fikk strikket en pinne etterhvert, men først brukte jeg mesteparten av turen på å løse opp i en floke. Min kjære sønn liker nemlig å
 leke med garnet. Ta nøstet forran ansktet for å gjemme seg, trekke det ned for å vise seg, men da av og til med deler av det RUNDT hodet. Og jada... det var blittt floke. Jeg fikk den ikke 100% opp heller, bare nok til at jeg fikk strikket, resten får jeg ta hjemme, med bedre plass enn på et togsete.

Så togstrikkeprosjektet mitt gikk ikke mye fremover i morges. Litt mer blir det vel på vei hjem, og vips, det er alt jeg fårgjort på toget denne uken, for jeg skal ikke på jobb i morgen, da skal vi kjøre 40 mil for å gå i barnedåp til min svigerinne, hun som fikk den rosa strikkekjolen i julegave.

1 kommentar:

  1. Stikk innom bloggen min, jeg har en liten hilsen til deg ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...