søndag 26. juni 2022

Hage-telt

 Dette har jeg tenkt på siden i fjor, et mindre hage-telt. Når ungene skal sove i hagen trenger de ikke et telt med digert oppholdsrom. Eller et digert telt i det hele tatt. Legg til at hagen vår ikke har en flat kvadratmeter, og inneholder mye annet rart, så er det ikke så lett å få plass til det store teltet vårt.


Derved ble det anskaffet et mindre telt til bruk i hagen. Det er ikke så stort, formelt ment for 4, men da skal de være rimelig glad i hverandre for innermål er 210, så de får ikke så mange cm hver. Det går, men de fleste av våre liggeunderlag er over 50 cm brede. 55-60.

Men vi har tre unger, så dette skulle passe fint. Teltet er kjøpt på sport outlet og er et vikafjell kuppel 4, ikke veldig lett, veldig vanntett eller egnet til bruk på høyfjellet, men absolutt kurant til bruk i hagen. Og jeg var rimelig fornøyd med meg selv når jeg helt på egenhånd klarte å forandre der fra "går umulig oppi posen igjen" - størrelse 

Til dette. 


Det gikk så definitivt opp i posen igjen. 


Der ble med en natt i telt i denne omgang, sunnmørssommeren er litt sånn av og på. Vi må nyte en natt her og en tur på stranda der, når muligheten byr seg. Noen timer senere regner det. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...