onsdag 12. desember 2018

Første måned av restavfallsutfordrigen!

 VI KLARTE DET!

Lokket er til og med lukket enda.

Med mindre vi hadde en tømming ekstra etter en uke som jeg ikke er helt sikker på, har det gått 4 uker siden sist. Det har i alle fall gått tre. Fem folk inkl en bleiebruker. Så ja, på bunnen her ligger en måned gamle bleier.... Juhu.

FIRE UKER er ganske lenge. Det er planlagt neste tømming 9. janaur. Den blir spennende, for det er nå normalt noe mer avfall i jula da.  For det første er bleiebrukeren ikke i barnhagen i nesten to uker, det er et par bleier ekstra pr dag det. For det andre; det er jo et par store poser med gavepapir etter en sånn dag. Og det skal sorteres i restavfallet. Vi er mer hjemme, det er mer mat (ja, matrester/avfall skal i komposten, men mer mat har mer embalasje og ikke alt kan og skal sorteres andre steder enn restavfallet)

Først jul og så bursdagsfeiring. Barneselskap og det hele. Bruker ofte litt engangs der. Må vurderes.


Men det får vi bekymre oss for da. I dag skal jeg nyte dette. Første runde GIKK!

(om enn altså ikke helt sikker på om det er tre eller fire uker her da)

Så bretter vi opp ermene og forsøker oss på den neste.
Evt med en sånn oransje sekk fra kommunen i backup til alt det gavepapiret etter jul og treårsdagen.

Neste tømming altså 9.1 og da skal de ta glass og metall også, den har jeg ikke tatt bilde av men den har vært full et par uker allerede. Rett skal være rett, det skyldes selvsagt at vi hadde noen poser vi skulle vært på returpuntket med som havnet dit da. Så vi produserer nok ikke en full sånn dunkt på under en måned til vanlig. Håper jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...