søndag 1. november 2009

Bilder av kjøreposen

PB010023-1 Da har jeg endelig  fått tatt bilde av kjøreposen jeg har strikket. Den hadde nok sett enda bedre ut med en modell inni, men min sønn er over 14 mnd gammel, og hakket for stor for denne. Dog, den er ganske stor for størrelsen synes jeg, for den er altså 3-6 mnd størrelse, og det er ikke sååååå langt unna at jeg nesten kunne puttet guttungen inni.
Men, da får i alle fall den babyen som skal bruke den, ha den hele vinteren, selv om det kanskje er en som er litt større for alderen enn min sønn. Om den er for lang, så gjør jo ikke de noe, beina ligger jo bare inni der.
Det er jo bare å brette opp armene, men om bilen er kald en vinterdag er det jo deilig for en liten baby å ha hendene sine godt beskyttet inni der også.
PB010024-1
Posen er strikket på bestilling, og blir sendt til mottaker så snart jeg får adressen hennes. Denne posen er strikket i Drops Eskimo, et meget mykt og deilig garn i 100% ull. Den er vasket med parfymefritt ullvaskemiddel, slik at den skal være klar til bruk. Den kan ikke maskinvaskes, da ulla også er egnet til toving. En meget myk og varm dress som jeg håper mottaker får stor glede av. Som hun ønsket, har jeg laget et hull på baksiden slik at selen til bilstolen kan trekkes gjennom. Jeg håper dette blir praktisk og greit gjennomførbart, med selene inn åpningen i front, og den andre delen opp hullet i bakkant.
Denne posen var for meg et “prøvestrikk”, da jeg ikke har laget den før. Men den viste seg å være grei å strikke, og jeg synes den virker praktisk og deilig, så den tilføyes herved til lista over ting jeg kan strikke på bestilling.

1 kommentar:

  1. den var utrolig fin!
    har en lignende, men utrolig fin denne i brun!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...